Termometr do mięsa
Podstawowe dane
Cena za sztukę:
cena po zalogowaniu
Waga: 0 kg
Jednostka miary: szt.
Sprzedaż na opakowania: tak
Minimalne zamówienie:
1 szt. (1 op.)
Opis produktu
Termometr szpilkowy do mięsa
Termometr do mierzenia temperatury mięsa podczas przygotowywania posiłków. łatwy w użyciu. Wykonany z wysokiej jakości materiałów.
SPOSÓB UŻYCIA: Wyjmij mięso z piekarnika lub grilla i wbij termometr do środka najgrubszego obszaru mięsa. Pozostaw chwile i sprawdź temperaturę na skali na urządzeniu. Termometr do mięsa nie nadaje się do użycia w piekarniku i należy go usunąć przed włożeniem mięsa do pieczenia.
- POULTRY – Drób
- LAMB – Jagnięcina
- BEEF-WELL – Wołowina dobrze wysmażona
- VEAL, PORK – Cielęcina, Wieprzowina
- HAM – Szynka
- BEEF-MED – Wołowina średnio wysmażona
- COOKED HAM – Gotowana szynka
- BEEF-RARE – Wołowina lekko wysmażona
OSTRZEŻENIE: Wyczyścić przed pierwszym użyciem. Wycierać sondę po każdym kolejnym użyciu. Nie zanurzać w wodzie.