Twoje konto

Login:
Hasło:
 
 

Termometr do mięsa

Podstawowe dane

Cena za sztukę: cena po zalogowaniu
Waga: 0 kg
Jednostka miary: szt.
Sprzedaż na opakowania: tak
Minimalne zamówienie: 1 szt. (1 op.)

Opis produktu

Termometr do mięsa

Termometr szpilkowy do mięsa

Termometr do mierzenia temperatury mięsa podczas przygotowywania posiłków. łatwy w użyciu. Wykonany z wysokiej jakości materiałów.

SPOSÓB UŻYCIA: Wyjmij mięso z piekarnika lub grilla i wbij termometr do środka najgrubszego obszaru mięsa. Pozostaw chwile i sprawdź temperaturę na skali na urządzeniu. Termometr do mięsa nie nadaje się do użycia w piekarniku i należy go usunąć przed włożeniem mięsa do pieczenia.

  • POULTRY – Drób
  • LAMB – Jagnięcina
  • BEEF-WELL – Wołowina dobrze wysmażona
  • VEAL, PORK – Cielęcina, Wieprzowina
  • HAM – Szynka
  • BEEF-MED – Wołowina średnio wysmażona
  • COOKED HAM – Gotowana szynka
  • BEEF-RARE – Wołowina lekko wysmażona

OSTRZEŻENIE: Wyczyścić przed pierwszym użyciem. Wycierać sondę po każdym kolejnym użyciu. Nie zanurzać w wodzie.